Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Yangın Hidrant Hattı Su Kaçağı Tespiti

 Yangın Hidrant Hattı Su Kaçak Tespiti

Yangın hidrant hattı, yerin 2 metre altında yer alan boruların bulunduğu bölgedir. Bu bölgede oluşan yangın hidrant hattı su kaçağı, yaygınlaşarak hem yangın hattının zarar görmesine hem de yangın esnasında su akışının azalmasına neden olacak tehlikededir. Yangın hidrant hattı su kaçağı tespiti ile su kaçağının bulunması ve çözülmesi teknolojik cihazlarla sağlanabilmektedir.

yangin-hatti-su-arizasi-bulma-hidrant-arizasi-tespiti

Profesyonel Yangın Hidrant Hattı Su Kaçağı Bulma Hizmeti

Akustik dinleme cihazları ve termal kameralı sistemlerle yangın hidrant hattı su kaçağı tespiti yapılabilmektedir. Profesyonel bir ekip ve son teknoloji ekipman donanımına sahip olan Prestij Altyapı, hidrant gibi yer altında bulunan sistemlerin analiz edilmesi aynı zamanda su kaçağı problemlerinin giderilmesi için kırma dökme işlemi yapmadan ilk evrede tespit edebilmektedir. Dış ortamda dinleme cihazlarıyla yapılacak olan su kaçağı tespit işlemlerinde 60 cm derinliğe kadar kırma işlemi yapılmadan yangın hidrant hattının hasarı anlaşılabilmeketdir. Beton zeminlerde ve toprak alanlarda da bu işlemler kısa zamanda yapılarak su kaçağı kısa zamanda tespit edilebilecektir.

Yangın Hidrant Borularında Kaçak Tespiti

Gelişen teknolojilerle birlikte su kaçağı tespiti işlemleri kırma ve dökme işlemi yapılmadan sağlanabilmektedir. Yeraltı alanlarda bulunan hidrant boruları, itfaiye araçlarının su yetersiz kaldığı anda takviye alabilecekleri bir su şebekesi olarak kullanılmaktadır. Hayati bir önem taşıyan yangın sistemleri için oluşabilecek en büyük tehlikeden biri suyun kaçak olması ve yeterli su takviyesi sağlanmaması durumudur. Hidrant sistemlerinin onarılması ve kaçaklarının tespit edilmesi için uzman ekiple, tam teşekkülü donanıma sahip olan cihazlar kullanılmaktadır. Bu cihazlar, suyun akış yönünü ve kaçağın olduğu noktaları bulabilmekte, onarım için işlemlerin kısalmasını sağlamaktadır. Profesyonel bir yangın hidrant su kaçağı tespiti ve  çözümü için iletişim kurabilirsiniz.

Akustik Cihazlarla Yangın Hidrant Su Kaçağı Tespiti

Akustik cihazlarla sağlanmakta olan dinleme işlemi, yangın hidrant su kaçağı tespiti işlemlerinde sürecin hızlanmasını sağlamaktadır. Kırma ve dökme işlemi olmadan yerin 2 metre altında olan hidrant hattının dinlenerek takip edilmesi ve 60 cm’ye kadar akustik dinleme işleminin yapılması suyun hangi yoğunlukta nereye aktığını tespit etmeyi sağlamaktadır.

Son teknoloji akustik cihazlarla suyun güzergahı anlaşılabileceği gibi borudaki hasarın da ölçüsü analiz edilerek, tesisat onarım işlemlerinin nasıl yapılması üzerine ön görü sağlanacaktır. Bu sistemler sayesinde yeraltı sistemleri için gerekli olan bütün işlemler yapılacak, tespit ve analizlerle planlamalar sonucunda onarım işlemleri de yerine getirilebilecektir.

hidrant-arızasi-tespiti-yangin-hatti-su-kacak-tespiti-hidrant-su-kacagi-bulma

Termal Kameralarla Yangın Hidrant Su Kaçağı Bulma

Termal kameralar suyun akış yoğunluğunu ve alanını kırma dökme işlemi olmadan tespit etmeyi sağlamaktadır. Yeraltı tesisat sistemlerinde kırma ve dökme işlemi yapılmadan kısa zamanda su kaçağı termal kameralar tarafından tespit edilerek, sorunun olduğu noktaya yönelik işlemler yapılabilmektedir. Kaçak bulma işlemlerinde en kısa ve en garantili cihazlar arasında yer almaktadır.

Yangın Hidrant Su Kaçağı Onarım

Yangın hidrant su kaçağı tespiti işlemlerinde suyun akış yönü ve şiddeti akustik cihazlar ve termal kameralarla tespit edilebilmektedir. Bu işlem sonrasında hattın uzunluğu ve hasarlı bölgenin büyüklüğüne göre onarım işlemi gerçekleştirilerek, sorunun kökten çözülmesi sağlanacaktır. Yangın hattı sistemleri kaçak sorunlarında firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

yangin-hidrant-hatti-su-kacagi-tespiti-hidrant-kacagi-bulma

% 100 Garantili Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı tespiti hizmetleri için teknolojik cihazlarla çalışmakta olan Prestij Altyapı, kısa zamanda adresinize gelerek, yangın hidrant problemleri, içme suyu kaçakları, atık suyu kaçakları ve tesisat problemleri için hizmet verecektir. Profesyonel bir hizmet almak için iletişim kurarak, su kaçağı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.