Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Su Kaçağı Tespiti

Su Kaçağı Tespiti

Günümüz teknolojisiyle, kurumsal bir firmanın ekseninde su kaçağı tespiti işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Ev, iş yeri ve çok katlı binaların yeraltı suyundan, tesisat su kaçağına kadar birçok hizmeti alabileceğiniz Prestij altyapı, profesyonel bir hizmet anlayışıyla kısa zamanda sorunun çözülmesini sağlamaktadır. Kırma ve dökme işlemi olmadan teknolojik cihazlarla su kaçağının nedenleri ve alanı tespit edilecektir.

su-kacagi-tespiti-su-kacagi-bulma-yeralti-su-kacagi-bulma

Termal Kameralı Sistemlerle Su Kaçağı Tespiti

Kontrolsüz bir şekilde akan su her zaman yapıların zarar görmesine neden olmaktadır. Bazen gözle görülmese de yeraltı sularında, tesisat problemlerinde ve yaşam alanındaki boru çürümelerinde su duvarların, diğer tesisatların ve elektrik sistemlerinin bile zarar görmesine neden olacaktır. Termal kameralı sistemlerle su kaçağı tespiti, suyun kısa zamanda yoğun olarak aktığı noktaların bulunması, aynı zamanda bu işlem yapılırken kırma ve dökme işlemi yapılmadan kısa zamanda tespit edilmesine yönelik çalışmalar gerçekleşecektir.

Teknolojik cihazlarla suyun hangi boru tesisatından kaynaklı ve hangi bölgelere yoğun olarak aktığı analiz edilerek, işlem yapmak için altyapı sistemlerine yönelik profesyonel bir çalışma gerçekleşecektir.

Kırmadan Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı tespiti için eski yöntemleri kullanmamakla birlikte, dönemin en iyi teknolojilerinden faydalanılmaktadır. Yeraltı su kaçakları, bina ve iş yeri su kaçakları da dahil olmak üzere suyun zarar verici etkisi üzerine profesyonel bir hizmet sağlanmaktadır. Akustik cihazlar ve termal kamera sistemleriyle, su kaçağı için yapılmakta olna bütün işlemler kırmadan dökmeden yerine getirilecektir. Yaşam alanınız ya da iş yerinizde tadilat öncesi bir kırma işlemi olmadan, problem saptanarak çözüm için en kısa yola başvurulacaktır.

Su Kaçağı Onarım Hizmetleri

Yaşam alanınız veya iş yerinizin su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra sıra onarım işlemlerine gelecektir. Onarım işlemleri için gerek duyulan malzemeler, güvenilir ve prestijli markalardan seçilerek tesisatın düzenlenmesi, uzun vadede sıkıntı çıkarmadan problem çıkarmadan sorunun kökten çözülmesi sağlanacaktır. Bu hizmet kapsamında, tesisatın baştan sona onarımı, sadece su kaçağının olduğu alanın onarımı aynı zamanda altyapı çalışmalarının yapılması da profesyonel bir şekilde yerine getirilecektir.

% 100 güvenilir bir hizmet sağlamak için ihtiyaç duyulan bütün donanıma sahip olan firma, sizlere kırmadan ve dökmeden tespit işlemlerini yaparken, tesisat sırasında da sizleri yormadan görevini yerine getirmeyi amaçlamaktadır. Özenli ve güvenilir bir çalışma için tesisat alanında profesyonel hizmetin kapısını çalabilirsiniz.

su-kacagi-tespiti-yeralti-su-kacagi-tespiti-su-kacagi-bulma

15 Dakikada Su Kaçağı Tespiti Hizmetleri

Yaşam alanınızda rutubet olması, nem ve duvarlardaki izlerden su kaçağı olduğunu anlayabilirsiniz. Ancak su kaçağının nereden ve neden kaynaklı olduğunu anlamak için profesyonel bir hizmete başvurmanız gerekmektedir. Bu hizmet kapsamında 15 dakika ile 30 dakika arasıda kullanılan son teknoloji tespit cihazlarıyla suyun nereden ve neden kaynaklı aktığını anlayabilirsiniz. Tesisat sistemlerinin daha fazla zarar görmemesini, aynı zamanda sağlıksız bir ortamda yaşamamak için su kaçağı problemlerinin çözülmesi gerekmektedir.

7/ 24 Tesisat Hizmetleri

Yeraltı su kaçağı, çok katlı bina ve iş yerlerinde boru su kaçağı tespitlerinin yapılması için profesyonel bir ekiple çalışılmaktadır. Uzman su kaçağı tespiti ekibiyle birlikte, suyun akma yönünün bulunması aynı zamanda hasarlı olan boru ve tesisat sisteminin onarılması sağlanacaktır. Hizmet kapsamında 7/ 24 acil durumlarda da sizlere sağlanacak hizmetlerle kısa zamanda problemlerin üstesinden gelinecektir.

Garantili Su Kaçağı Tespiti Ve Onarım Hizmetleri

Tesisat alanında kurumsal bir firma olarak, su kaçağı, yer altı suyu tespiti ve tesisat alanındaki diğer işlemlerin yerine getirilmesi için uzman bir ekiple çalışılmaktadır. Bu hizmet kapsamında garantili bir süreç izlenmekte ve müşteri memnuniyetine önem verilmektedir.

Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.


su-kacagi-tespiti-fiziki-su-kacagi-bulma-su-bulma-su-arizasi-bulma