Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Yangın Hattı Su Kaçağı

Yangın Hattı Su Kaçağı Tespiti

 Günümüzde yaşamımızın her alanında karşılaşabileceğimiz hayati risklerden biri yangınlardır. Yangına anında ve yeterli düzeyde müdahale edilmediği takdirde çok büyük maddi zararlara ve hatta istenmeyen can kayıplarına dahi neden olabilmektedir. Özellikle bazı alanlarda yangın riski hem daha yüksek hem de sonuçları daha ağır olmaktadır.  Yangın riskinin yüksek ve sonucunun tehlikeli olduğu en önemli yerler ise endüstriyel işletmelerdir. Yangın riskine karşı mutlaka yangın hidrant hattı bulunmalı ve kontrolleri sağlanmalıdır.

Yangın Hidrant Hattı ve Önemi

 Yangın riskine karşı alınabilecek en önemli ve ilk sıradaki önlem yangın hidrant hatlarıdır.  Yangın hidrant hattı çıkan bir yangına zamanında müdahale olanağı sağlayarak daha büyük zararların engellemesini sağlar. Özellikle fabrika gibi işletmelerde mutlaka yangın hidrant hattı bulunmalıdır. Ve bu hatlar yangına müdahale için yeterli kapasitede olmalı ve düzenli kontrolleri mutlaka yapılmalıdır. Yangın hidrant hatlarında düzenli çalışmayı engelleyen en önemli ve en büyük sorun yangın hattı su kaçağıdır.

Yangın Hattı Su Kaçağı

Hidrant hatları yangına müdahalede yeterli olabilmeleri için belirli bir basınç düzeyinde bulunmaları gerekmektedir. Ve her zaman düzenli kontrolleri yapılmalıdır. Hidrant hatlarında sıklıkla karşılaşılan ciddi sorunlardan biri de basınç düşüklüğü ve su kaybına neden olan yangın hattı su kaçağıdır.

 Yangın hattı su kaçağı oluştuğunda hidrant hattında bulunması gereken basınç düzeyini düşürmekte ve bu da yangın anında yeterli müdahalenin sağlanamamasına neden olmaktadır. Bundan dolayı yangın hattı su kaçağı tespiti son derece önemlidir. Yangın hidrant hattı su arızası oluştuğunda kontroller sağlanmalı ve yangın hidrant hattı arızasına anında müdahale edilerek yangın hattı su kaçağı sorunu giderilmelidir.

Yangın hidrant hatları kapalı devre olduğundan bu tür hatlarda oluşan su kaçaklarını tespit etmek profesyonellik ve deneyim istemektedir. Firmamız bu konudan Türkiye’nin en profesyonel ve deneyimli personeline sahip olmasının yanı sıra son teknoloji ekipmanları ile bu alanda lider konumdadır.

Yangın Hattı Su Kaçak Tespit Hizmeti

 Firmamız yangın hattı su kaçağı tespit hizmetinde Türkiye’nin önde gelen firmalarındandır. Fabrika sahasında yaptığımız yangın hattı su kaçağı tespiti çalışmasında yangın hattı su kaçağı noktasal tespit edilmiş ve işaretlenmiştir. Yapılan kazı çalışması sonrasında belirtilen noktada yangın hattı su kaçağı görülmüş ve tamiratı yapılarak sorun giderilmiştir. Firmamız tamirat sonrasında da kontrollerini yaparak hidrant hattının düzenli çalıştığını ve sorun kalmadığını teyit etmiştir.

Neden Biz?

 Prestij Grup olarak yer altı hatlarında yaşanan olumsuzluklara profesyonel çözümler sunabilmek için kurulmuş bir firmayız. Firmamız birçok profesyonel yer altı tespit hizmeti sunmakta ve bu konuda Türkiye’nin önde gelen firmalarındandır. Firmamızın vermiş olduğu hizmetler ilgili detaylara internet sitemizden ulaşabilirsiniz, sorularınız veya talepleriniz için bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır. 

 Prestij Grup olarak Türkiye’nin her noktasına hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz altyapı hizmetlerini daha detaylı incelemek için internet sitemizi ziyaret edebilir ve daha önce yapmış olduğumuz işler ile ilgili video ve fotoğrafları incelemek için sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.