Dünyanın Suyunu Kurtarıyoruz
Ankara ASKİ Boru hattı Tespiti

ANKARA - ASKİ İçme Suyu Hatlarının Güzergah ve Derinliğinin Tespiti

İçme suyu boru hatlarının güzergah ve derinliğinin bilinmesi hattın işletilmesi, arıza durumunda müdahale edilmesi veya hattın deplase edilmesi için son derece önem arz etmektedir. Bundan dolayı boru hatların güzergah ve derinlik tespiti yapılmalı ve sayısallaştırılarak haritalandırılmalıdır.

Boru hattı güzergah ve derinlik tespiti ile yapılacak çalışmalar kolaylaşacak ve hem zaman hem de ekonomik kazanç elde edilecektir. Bundan dolayı boru hattında herhangi bir çalışma yapılmadan önce hattın güzergah ve derinliği bilinmelidir. Eğer hattın güzergah ve derinliği önceden bilinmiyor ise ilk olarak boru hattı güzergah ve derinlik tespiti yapılmalı daha sonra hatta müdahale edilmelidir.

boru-hatti-tespiti-boru-tespiti-boru-bulma

DN1200 Çelik İçme Suyu Hattı Güzergah ve Derinlik Tespiti

Ankara/Etimesgut ilçesi İstasyon caddesinde yapılacak yol çalışmaları için DN1200 çelik hattın güzergah ve derinlik tespiti için Türkkızılayı caddesi Denizkent lojmanları ile İstasyon caddesi – Leylak caddesi kesişimine kadar olan kısımda kalan DN1200 çaplı çelik içme suyu hattının güzergah ve derinliği noktasal olarak başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Boru hattı güzergah ve derinlik tespiti tamamlandıktan sonra ASKİ tarafından hat üzerindeki faklı birkaç nokta kazı yapılması için belirlenmiştir. Yapılan kazılar sonucu tespiti yapılan hattın güzergah ve derinliğinin doğruluğu görülmüştür.

boru-tespiti-boru-bulma-boru-guzergahi-tespiti

DN800 Düktil Font İçme Suyu Boru Hattı Güzergah ve Derinlik Tespiti

Türkkızılayı caddesi 3.Hava İkmal lojmanları ile İstasyon caddesi – Leylak caddesi kesişimine kadar olan kısımda kalan DN800 çaplı Düktil Font içme suyu hattının güzergah ve derinliği noktasal olarak başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Boru hattı güzergah ve derinlik tespiti tamamlandıktan sonra ASKİ tarafından hat üzerindeki faklı birkaç nokta kazı yapılması için belirlenmiştir. Yapılan kazılar sonucu tespiti yapılan hattın güzergah ve derinliğinin doğruluğu görülmüştür.

boru-tespiti-boru-bulma-guzergah-bulma-boru-guzergahi-tespiti

  Firmamız boru hattı güzergah ve derinlik tespiti hizmeti gibi diğer bir çok altyapı hizmeti vermektedir. Firmamız verdiği bu hizmetlerde alanında deneyimli ve uzman personel ve kazısız teknolojik ekipmanlarıyla Türkiye’nin köklü ve lider firması konumundadır. Türkiye’nin her noktasına hizmet vermekte olup bize ulaşmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı ziyaret ederk yapmış olduğumuz hizmetler ile ilgili video ve fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizdeki iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.